DEL 25 D'ABRIL
AL 5 DE MAIG DE 2019
JARDÍ DE VIVERS
DEL 25 D'ABRIL
AL 5 DE MAIG DE 2019

Del jove Ovidi

30 d'abril
1r Cicle ESO, 2n Cicle ESO, Batxillerat
Valencià
Ovidianes cançons
Autor: David Vidal
Editorial: El Petit Editor
Enllaç web: Click ací

Mitjançant poemes i cançons recitades per David Vid, presentem als nens, nenes i joves la vida i obra de l’alcoià exemplar que fou Ovidi Montllor. Un viatge per saber més d’aquell qui va ser un exemple de lluita i dedicació a una terra i un país.

És recomanable la lectura del llibre.

Activitat patrocinada per El Petit Editor.

Formulari per a realitzar la inscripció a les activitats escolars

Ovidianes cançons
David Vidal

David Vidal ha recollit en aquest volum la gran majoria de les cançons que l'Ovidi Montllor va escriure, cantar o només gravar. Ordenades alfabèticament es converteixen així en un testimoni poètic que el mestre d'Alcoi va anar teixint any rere any fins a esdevenir un corpus únic, unit per múltiples característiques que, no podem estar-nos de dir-ho, són les «Ovidianes».

David Vidal, Carcaixent, 1977. Al llarg del temps s’ha lliurat al camp del dret i a l’animació sociocultural. No obstant això, el món del llibre és la seua vertadera passió i a ell es dóna per complet com a editor.
Ha escrit diverses obres teatrals i relats curts. Ha publicat l’obra de teatre Uns pecats quasi capitals (El petit editor, 2015). Recitar i narrar és altra de les passions que té i procura fer-ho sempre que pot. En 2014 va fundar l’editorial El petit editor.


Inscriure’s en una activitat escolar