DEL 25 D'ABRIL
AL 5 DE MAIG DE 2019
JARDÍ DE VIVERS
DEL 25 D'ABRIL
AL 5 DE MAIG DE 2019

«Això va ser i fou», tertúlia amb Empar de Lanuza i Paulapé

02 de maig
2n Cicle Primària
Valencià
Això va ser i fou
Autor: Empar de Lanuza
Il·lustrador: Paulapé
Editorial: Andana Editorial
Enllaç web: Click ací

Tertúlia amb Empar de Lanuza i Paulapé, autores del llibre Això va ser i fou.

És imprescindible la lectura del llibre.

Activitat patrocinada per Andana Editorial.

Formulari per a realitzar la inscripció a les activitats escolars

 

Això va ser i fou
Empar de Lanuza

En «Això va ser i fou…» trobareu uns contes en vers meravellosos. Ocells, tortugues, ratetes, gats, dragonets, llops i altres animals singulars ens expliquen històries curioses il·lustrades fabulosament, que portaran el lector a mons fantàstics i engrescadors.

L’escriptora Empar de Lanuza i la il·lustradora Paulapé han treballat amb la complicitat de conéixer-se des de sempre, com una mare i una filla, per crear aquest llibre preciós en què relats, rimes i dibuixos aconsegueixen encomanar als lectors la imaginació, la il·lusió i la tendresa.

Empar, que ja fa uns quants anys va conéixer El savi rei boig i L’home de Penyagolosa, i tota una sèrie d’éssers fantàstics com les Criatures minúscules i els simpàtics Corrupis, l’altre dia es va trobar Pitblanc, que s’ha fet un navegant molt expert i recorre la Mediterrània amb Salmarina, una pingüina que s’estima molt…

Bé, com deia, Empar, que ens sorprengué amb La família feroç i ens espantà una mica amb L’escletxa assassina, però que també estudià la història medieval de Santànima, que féu teatre i tendra poesia… Doncs, ara, havent passat el temps i després de tot allò, ens presenta en el llibre Això va ser i fou uns romancets curts i molt ben il·lustrats (la il·lustradora és la filla!) en una obra de la qual està molt satisfeta.”

Paulapé va estudiar Belles Arts a València, la ciutat on va nàixer. De seguida s’interessà per la línia i el color. A hores d’ara, veure-la crear un personatge i pintar-lo ens pot semblar un acte de màgia. Però no és màgia: treballa la forma, el moviment, l’espai, les dimensions i, a més, combinant els colors.
En Això va ser i fou… ens delecta amb uns dibuixos en color molt expressius i pròxims d’animals ben curiosos com un caragol pensatiu, un dragonet amb pantalons vaquers, un bon grapat d’ocells diferents i molts altres que hi trobareu.


Inscriure’s en una activitat escolar