La 58 Fira del llibre se celebrarà del 27 d'abril al 7 de maig de 2023

LA FIRA DEL LLIBRE PRESENTA ELS TALLERS DE LETTERING RUBIO

24-04-2023

La Fira del Llibre de València organitza dos tallers infantils de Lettering, iniciació a la caligrafia, amb Cuadernos RUBIO. El taller serà impartit per Beatriz Nácher, escriptora de Mi primer cuaderno de caligrafía creativa i tindran lloc a les 11.00h i a les 12.00h del pròxim dia 30 d’abril en el Pati del Museu de Ciències Naturals.

El taller és gratuit, i la xicalla que s’inscriga podrà gaudir d’una activitat on apredrà a realitzar bonics letterings. A més a més, el taller inclou un quadern de caligrafia creativa com a regal per als assistents que serà utilitzat durant el taller.

Els tallers estan pensats per a xiquetes i xiquets de 8 a 12 anys, i tindran una durada aproximada de 45 minuts cadascú.

Per inscriure’s s’han d’adreçar al següent enllaç: https://www.eventbrite.com/cc/fira-del-llibre-valencia-2023-taller-lettering-2096849