LA FIRA DEL LLIBRE PRESENTA ELS CLUBS DE LECTURA

6-04-2023

La Fira del Llibre de València organitza des de fa vàries edicions els tradicionals Club de Lectura,. Enguany gaudirem de l’autor Víctor del Árbol per al club de lectura en castellà; i de Raquel Ricart per al club de lectura en valencià.         

El 27 d’abril a les 17.00h, al club de lectura en castellà, es comentarà  Nadie en esta tierra, i posteriorment l’autor signarà exemplars als lectors.  

Víctor del Árbol es va donar a conèixer l’any 2008, en quedar finalista del Premi Fernando Lara amb la novel·la El abismo de los sueños —encara inèdita—. Posteriorment, l’escriptor va rebre el Premi Tiflos per la novel·la La tristeza del samurai, una de les seues obres més conegudes.

Fora d’Espanya ha guanyat premis com el Prix du Polar Européen o el Quercy Noir, i al 2015 va resultar guanyador del Premi Nadal per La víspera de casi todo.

Inscripcions obertes en aquest enllaç: https://forms.gle/8B34jZgEyPLYkFA4A

El dissabte 29 d’abril a les 17.00h el club de lectura en valencià versarà sobre El dit de Déu, la última novel·la de Raquel Ricart.

Raquel Ricart és una escriptora valenciana que ha conreat diversos gèneres literaris, com ara la literatura infantil i juvenil. Es donà a conèixer en guanyar un accèssit dels Premis Malva-rosa en l’any 1980 amb la narració I entre tant de núvol, ni un glopet de flor. La seua obra més coneguda és Les ratlles de la vida, la qual va merèixer el Premi Andròmina de Narrativa dels Premis Octubre 2010

L’any 2015, va publicar una novel·la de ciència-ficció: El ciutadà perfecte, que va guanyar el premi de la crítica de literatura juvenil que atorga l’IIFV (Institut Interuniversitari de Filologia), i la novel·la guanyadora del premi El lector de l’Odissea per El temps de cada cosa

Inscripcions obertes en aquest enllaç: https://forms.gle/h3DCbqwUBrULmtcT7