MARTINA D’ANTIOCHIA REVOLUCIONA LA FIRA DEL LLIBRE

24-10-2021
  • La jove escriptora ha sigut la gran protagonista de l’última jornada de fira, en la qual ha presentat i signat el seu llibre Nadie como ellos.

La 56a Fira del Llibre s’ha acomiadat en gran aquest diumenge. Ho ha fet amb la visita de l’actriu i influencer Martina D’Antiochia, que ha presentat i signat el seu últim llibre, Nadie como ellos (2021), als centenars d’assistents que s’han acostat fins als Jardins de Vivers per a conéixer-la. 

La presentació, que s’ha realitzat en el Espai Caixa Popular de la Fira i ha durat una hora, ha sigut “d’allò més amena” per als seus seguidors, que volien quedar-se més temps escoltant-la. Martina ha explicat com va nàixer aquest llibre i el que significa per a ella. A més, ha agraït el suport a tots els seus lectors, “M’ompli d’alegria veure que hi ha tanta gent disposada a llegir els meus llibres i després a acostar-se ací a veure’m i a compartir les seues sensacions amb mi”.

En paraules de l’autora, Nadie como ellos, que tanca la trilogia, confessa que “és un llibre inspirat en les seues amigues”. És l’últim llibre d’una trilogia que està sorprenent el públic juvenil a partir de 16 anys. En ell, Martina conclou la història de Zoe, que no aconsegueix posar ordre en els seus sentiments, tota ella és una vertadera muntanya russa d’emocions i… la major emoció de totes està encara per arribar. Jess, per part seua, ha hagut de deixar arrere una de les millors coses que li han passat i no té molt clar si podrà tancar els ulls i oblidar-se de tot.

Després de la saga La diversión de Martina, amb 10 volums publicats, aquesta trilogia que arriba a la seua fi ha suposat un gran repte per a la jove autora: “Tenia moltes ganes d’escriure romanç, però la veritat és que m’ha costat sang, suor i llàgrimes. Especialment el primer volum, una vegada ja vaig tindre els personatges creats, tot va ser més fàcil”.

Martina D’Antiochia és una de les youtubers més populars del nostre país. Amb tan sols deu anys, els va dir als seus pares que volia obrir un canal en Youtube i ells, lluny d’espantar-se, la van ajudar a filmar i editar els vídeos. Quatre anys més tard, ja té més de 3 milions i mig de seguidors, 25 milions de visualitzacions al mes i una sèrie de llibres d’aventures, La diversió de Martina, amb més de 700.000 exemplars venuts. També ha fet els seus primers passos al cinema al costat de Santiago en les dues parts de Pare no hi ha més que un.

Imatge de García Poveda