La 58 Fira del llibre se celebrarà del 27 d'abril al 7 de maig de 2023

VÍCTOR DEL ÁRBOL PRESENTA ‘EL HIJO DEL PADRE’ EN LA FIRA DEL LLIBRE

19-10-2021
  • L’escriptor barceloní arriba a la Fira del Llibre amb la seua última novel·la, El hijo del padre

Aquest dimarts és el torn de Víctor del Árbol, que arriba a la 56a Fira del Llibre per a presentar el seu últim treball, la novel·la El hijo del padre (2021). L’escriptor català ha parlat del seu llibre, per a després signar-lo als lectors que han acudit a visitar-lo als Jardins de Vivers. 

Durant la presentació, —en la qual ha estat acompanyat de l’autor Alfons Cervera—, del Árbol ha destacat: M’agrada contar la gran Història des de la Història xicoteta, la Història marginada. El hijo del padre és una novel·la repleta de veritat, oralitat, artesania i amb un pòsit comú, segons Cervera. Una epopeia del nostre temps. Un recorregut per l’amor i el dolor de la mà de l’autor de la també aclamada Un millón de gotas. 


Víctor del Árbol (Barcelona, 1968) va ser mosso d’esquadra des de 1992 fins a 2012 i va cursar estudis d’Història. És autor de les novel·les El peso de los muertos (Premi Tiflos de Novel·la 2006); El abismo de los sueños (finalista del XIII Premi Fernando Lara 2008); La tristeza del samurái (Prix du Polar Européen 2012), traduïda a una desena d’idiomes i best seller a França; Respirar por la herida (finalista en el Festival de Beaune 2014 a la millor novel·la estrangera); Un millón de gotas (guanyadora en 2015 del Gran Premi de Littérature Policière), La víspera de casi todo (Premi Nadal de Novel·la 2016), Por encima de la lluvia (2017) i Antes de los años terribles (2019). En 2018 va ser nomenat cavaller de les arts i les lletres de la República Francesa.

Imatge de García Poveda