La 58 Fira del llibre se celebrarà del 27 d'abril al 7 de maig de 2023

MÚSICA EN DIRECTE EN LA 56ª EDICIÓ DE LA FIRA DEL LLIBRE

18-10-2021
  • El Col·lectiu Ovidi Montllor programa diversos concerts al llarg dels deu dies de fira.

La 56ª Fira del Llibre de València ofereix diferents actuacions en directe d’artistes com Mireia Vives i Borja Penyalba hui a les 19hs. o Andreu Valor demà dimarts 19 d’octubre. El Col·lectiu Ovidi Montllor de Músics i Cantants del País Valencià, amb la col·laboració de la Diputació de València i la Fira del Llibre als Jardins de Vivers com a escenari, organitza diversos concerts dins del seu cicle COMcerts (fent un joc de paraules amb el nom del col·lectiu). La programació consta de compositors i compositores de diferents estils, que interpreten en valencià.

En els pròxims dies tindran lloc també les actuacions de Sis Veus el dimecres 20, el dijous 21 Carles Dènia, i finalment Canta Canalla el dissabte 23. En els dies anteriors ja es va poder gaudir dels concerts de Tomás dels Sants, APA, La factoria de sons i de la Coral Allegro, programada aquesta última per la O.N.C.E.


El Col·lectiu Ovidi Montllor (COM) és una associació que va nàixeren 2004 amb l’objectiu de donar-li a la música en valencià “la dignitat i la projecció que es mereix”. Actualment aquest col·lectiu compta amb més de 100 grups integrants i tracta també de cohesionar internament el sector dels músics i cantants que s’expressen en valencià, de manera que puga facilitar el foment del treball en xarxa i les relacions fluides entre els professionals d’aquesta plataforma.

Imatge de García Poveda