LA FIRA DEL LLIBRE PROGRAMA NOU TAULES REDONES EN EL SEU RETORN ALS JARDINS DE VIVERS

24-09-2021

La llibertat d’expressió, les dones refugiades o els llibres contra la LGTBI-Fòbia seran alguns dels temes que protagonitzaran les trobades

La Fira del Llibre torna aquest octubre a les activitats presencials als Jardins de Vivers, i, una vegada més, ha programat un seguit de taules redones sobre qüestions culturals i socials d’actualitat enfocades a l’àmbit literari, amb la presència de diferents especialistes en cada una de les matèries i la possibilitat que el públic interactue i participe activament en la conversa.

Entre el 15 i el 23 d’octubre, la Fira acollirà un total de nou taules redones al voltant de temes tan diversos com la llibertat d’expressió (amb la presència de periodistes exiliats), la migració i el paper de la dona (que comptarà amb una ponent que acaba d’eixir de l’Afganistan), el corredor mediterrani dels llibres, les literatures africanes d’expressió espanyola, la “Commonwealth” entre Catalunya, València i Balears o els millors llibres per combatre la LGTBI-Fòbia. La primera taula programada, el dia 15 a partir de les 18 hores, girarà al voltant de les particularitats de les obres literàries.

La Fira organitza sis de les nou taules redones, en alguns casos a través de col·laboracions amb associacions, col·lectius i institucions com la Universitat de València, Amnistia Internacional, la Unió de Periodistes, Acció Cultural del País Valencià o la Comissió Espanyola d’Ajuda al Refugiat. La resta de xerrades han estat organitzades directament per editorials com Lletra Impresa o Munyx i llibreries com Berlín.

Les taules redones tindran lloc en diferents espais de la Fira (Sala Museu 1, 2 i 2, Espai Obert 1 i Espai Caixa Popular) i poden consultar-se a través de la web de la 56 Fira del Llibre.

Podeu consultar el programa complet de la Fira ací