La 56 Fira del llibre se celebrarà del 14 al 24 d'octubre

JULIA NAVARRO INAUGURARÀ LA 56 EDICIÓ DE LA FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA

9-09-2021
  • L’escriptora serà la primera convidada d’un esdeveniment que en 2021 torna al format presencial.
  • Ja està obert el termini d’inscripció dels Clubs de Lectura, que enguany estaran dedicats a Noruega, de Rafa Lahuerta, i Los lunes nos querrán, de Najat El Hachmi.

 
Julia Navarro serà l’encarregada d’inaugurar, el proper dijous 14 d’octubre, la 56a edició de la Fira del Llibre de València, una cita que enguany tornarà de forma presencial als Jardins de Vivers. L’escriptora madrilenya, que a finals d’agost publicava la seua última novel·la De ninguna parte, es converteix així en la madrina d’un esdeveniment que s’estendrà fins al 24 d’octubre, i que en 2021 recupera el contacte directe amb el públic i la visita d’importants figures de la literatura valenciana i nacional. Algunes de les presències confirmades seran les de Máximo Huerta o María Oruña.

Una altra de les activitats imprescindibles de la Fira que tornarà en aquesta edició de manera presencial seran els Clubs de Lectura, el formulari d’inscripció dels quals  ja es troba disponible a la pàgina web del certamen. El primer d’ells tindrà lloc el dissabte 16 a les 19 hores, i estarà dedicat a Noruega, l’aclamada novel·la del valencià Rafa Lahuerta. El segon, previst per al dilluns 18 a les 18 hores, girarà al voltant de l’últim Premi Nadal de Novel·la, Los lunes nos querrán, de l’escriptora d’origen marroquí Najat El Hachmi. Els dos estaran coordinats per Carmen Navarro.