La 58 Fira del llibre se celebrarà del 27 d'abril al 7 de maig de 2023

MERCÉ VIANA I JULIA NAVARRO INAUGURARAN LA 56 EDICIÓ DE LA FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA

9-09-2021
  • Les escriptores seran les primeres convidades d’un esdeveniment que en 2021 torna al format presencial.
  • Ja està obert el termini d’inscripció dels Clubs de Lectura, que enguany estaran dedicats a Noruega, de Rafa Lahuerta, i Los lunes nos querrán, de Najat El Hachmi.

 
Mercé Viana i Julia Navarro seran les encarregades d’inaugurar, el proper dijous 14 d’octubre, la 56a edició de la Fira del Llibre de València, una cita que enguany tornarà de forma presencial als Jardins de Vivers. Les dues escriptores es converteixen així en les madrines d’un esdeveniment que s’estendrà fins al 24 d’octubre, i que en 2021 recupera el contacte directe amb el públic i la visita d’importants figures de la literatura valenciana i nacional. Algunes de les presències confirmades seran les de Máximo Huerta o María Oruña.

Una altra de les activitats imprescindibles de la Fira que tornarà en aquesta edició de manera presencial seran els Clubs de Lectura, el formulari d’inscripció dels quals  ja es troba disponible a la pàgina web del certamen. El primer d’ells tindrà lloc el dissabte 16 a les 19 hores, i estarà dedicat a Noruega, l’aclamada novel·la del valencià Rafa Lahuerta. El segon, previst per al dilluns 18 a les 18 hores, girarà al voltant de l’últim Premi Nadal de Novel·la, Los lunes nos querrán, de l’escriptora d’origen marroquí Najat El Hachmi. Els dos estaran coordinats per Carmen Navarro.

La 58a Fira del Llibre de València ha rebut una subvenció de 10.000 euros de la Diputació de València, destinada a la instal·lació de les casetes dels expositors.