LA FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA SE CELEBRARÀ DE FORMA PRESENCIAL A LA TARDOR DEL 2021

17-03-2021
  • El Gremi de Llibrers de València ha decidit traslladar-la a la tardor, en funció de l’evolució de la pandèmia
  • La fira coincidirà amb la campanya de llançaments editorials tradicional a la tardor

La 56 Fira del Llibre de València se celebrarà a la tardor del 2021 als Jardins de Vivers, en funció de la situació sanitària marcada per la pandèmia de la Covid-19. El Gremi de Llibrers de València ha decidit traslladar l’esdeveniment cultural, esperant que, en eixes dates, la vacunació haja sigut extensiva a la major part de la població, i el nombre de contagis i ingressos hospitalaris siga menor.

La Fira del Llibre coincidirà amb la habitual campanya de llançaments editorials previ al nadal, tradicional a la tardor. El Gremi de Llibrers de València treballa en la preparació de la cita més important, al voltant de llibre, de la nostra comunitat, per garantir una fira segura, presencial, i adequada als protocols sanitaris de la Covid-19.