La 57 Fira del llibre se celebrarà del 28 d'abril al 8 de maig de 2022

Presentació d'”Ona, la tiburona y la cinta mágica” en l’Oceanogràfic

9-04-2019

La Fundació Oceanogràfic ha presentat hui en l’àrea d’Oceans de l’Oceanogràfic el conte “Ona, la tiburona y la cinta mágica”, de Yolanda Jover, amb il·lustracions de Quique Jover, amb el qual pretén contribuir a la conscienciació social sobre el fem marí i el mal que està provocant en la fauna i flora.

A més de la Fundació Oceanogràfic, l’edició d'”Ona, la tiburona y la cinta mágica” ha comptat amb la participació de l’Institut Tecnològic de Plàstic (Aimplas) i la Creu Roja Espanyola. D’altra banda, el Gremi de Llibrers de València col·laborarà en la difusió de l’obra en incloure-la en la pròxima Fira del Llibre.

Els beneficis d’aquesta publicació aniran destinats a projectes de conservació de la Fundació Oceanogràfic i Creu Roja Espanyola.

El llibre serà difós per representants de les institucions que col·laboren en la iniciativa.  Posteriorment, el departament d’Educació realitzarà un taller amb alumnat del col·legi públic Ausiàs March de Natzaret i la lectura d’un fragment, en la qual intervindran tres xiquets i la mateixa autora del relat.

Finalment, l’equip de biologia-Oceans explicarà la seua activitat amb els més de cent taurons de més de 20 espècies que cuiden diàriament.

La Diputació de València ha atorgat una ajuda de 10.000 euros per a la realització de la 57 Fira del Llibre de València.