DEL 25 D’ABRIL AL 5 DE MAIG DE 2019 AL JARDÍ DE VIVERS.
DEL 25 D'ABRIL
AL 5 DE MAIG DE 2019

54 Fira del Llibre: proposta activitats escolars

29-11-2018

Com cada any, el Gremi de Llibrers està organitzant la Fira del Llibre de València que celebra la 54 edició i tindrà lloc al Jardí de Vivers del 25 d’abril al 5 de maig de 2019.

Ja estem treballant en l’elaboració del programa d’activitats escolars a realitzar en la Fira que, com cada any donen a l’alumnat l’oportunitat d’acostar-se al món dels llibres i la lectura des d’una altra vessant.

Des del Gremi de Llibrers i des de la Fundació Fira del Llibre de València vos convidem a participar amb les vostres propostes dirigides al públic escolar (tallers, trobades amb autor, contacontes, teatre, etc.) perquè siga el més variada i completa possible. Aquestes activitats es realitzaran en sessions consecutives al llarg del matí, els dies 30 d’abril i el 2 i 3 de maig de 2019.

Si teniu propostes d’aquest tipus que penseu que podrien encaixar en la programació, vos convidem a enviar-nos-les abans del 30 de novembre per a poder valorar-les. Les activitats es programaran per ordre d’arribada de les sol·licituds fins ocupar els espais i horaris assignats. Podeu fer fins a tres propostes, però enguany només tenim tres dies d’activitats escolars. Si l’organització ho troba d’interés, alguna de les propostes d’activitats escolars podrien passar a ser activitats de tipus familiar, si esteu d’acord.

Vos preguem també que completeu algunes dades de les activitats, com nombre de participants, material necessari, etc. per tal de trobar la ubicació més adient per a cada proposta dins dels espais de què disposa la Fira.

Ompliu, per favor, el formulari que trobareu al següent enllaç:

FORMULARI