DEL 25 D’ABRIL AL 5 DE MAIG DE 2019 AL JARDÍ DE VIVERS
DEL 25 D'ABRIL
AL 5 DE MAIG DE 2019

Ribó: “La Fira del Llibre és fonamental per a difondre la lectura”

5-05-2018

“A nivell cultural, la Fira del Llibre és un lloc fonamental per a difondre la lectura”, ha afirmat l’alcalde de València, Joan Ribó, en la visita que ha realitzat aquesta vesprada a la Fira. “Per totes les dades que tenim, aquesta Fira ha estat un pas endavant molt significatiu quant a participació, i ho hem de celebrar”, ha considerat l’alcalde, que ha indicat que l’esdeveniment és “un bon moment per a promocionar la cultura, per a promocionar el llibre, per a promocionar la lectura”.

Ribó ha realitzat la seua visita al recinte acompanyat pel president del Gremi de Llibrers, Nacho Larraz, i el president de la Fundació pel Llibre i la Lectura, Jesús Figuerola. També hi ha participat el portaveu de Compromís al Congrés, Joan Baldoví. A més de conversar amb diversos llibreters i llibreteres, l’alcalde ha adquirit els llibres El viatge de Marcos, d’Óscar Hernández Campos, i ¿Quién alimenta realmente al mundo?, de Vandana Shiva; així com el llibre-DVD Cantem amb Dani Miquel i una caricatura de si mateix obra de l’il·lustrador Miguel Ángel Dobón. Després ha participat en la presentació del llibre Joan Baldoví, en clau valenciana, juntament amb el diputat i amb Figuerola, responsable de Perifèric Edicions, editorial de l’obra.

Durant el seu darrer cap de setmana, la Fira acull 232 sessions de signatures, 8 taules redones, 7 tallers, 3 recitals, 33 presentacions i 12 espectacles.