Caixa Popular signa un conveni de col·laboració amb la Fira del Llibre de València

26-01-2018

Després de molts anys com a col·laboradors de la Fira del Llibre de València, Caixa Popular ha decidit donar un major suport a la Fira 

El director del Departament de Negoci-Màrqueting de Caixa Popular, José Maria Company, ha signat un conveni de col·laboració amb el president del Gremi de Llibrers de València, Ignacio Larraz, com a màxim òrgan responsable de l’organització de la Fira del Llibre de València. Aquest acord permetrà a la Caixa Popular patrocinar la Fira del Llibre de València, coincidint amb els objectius comuns del Gremi de Llibrers i Caixa Popular, de promoció i desenvolupament de la cultura per ajudar a millorar la societat valenciana.

Aquest conveni coordina els esforços de Caixa Popular i el Gremi de Llibrers per a les pròximes tres edicions de la Fira del Llibre de València: 2018, 2019 i 2020. Després de diversos anys com a col·laboradors de la Fira, Caixa Popular ha decidit ampliar aquesta col·laboració amb una major aportació econòmica.

El conveni recull el compromís de Caixa Popular per patrocinar l’Espai d’Autors de la Fira del Llibre, que rebrà el nom de Caixa Popular, espai dedicat a la trobada dels lectors i lectores amb els autors, a la presentació de llibres i a la realització de diferents activitats de promoció del llibre i la lectura. Entre d’altres accions que realitzarà dins la Fira del Llibre, copatrocinarà també l’Espai Plató, on es realitzen entrevistes als nombrosos autors i personatges que participen en els actes de la Fira, a més de rodes de premsa, presentacions i altres activitats. D’aquesta manera, Caixa Popular tindrà una major presència en la vida cultural de la Fira del Llibre.

En l’acte de signatura del conveni també van estar presents el Director de Relacions Institucionals i RSE de Caixa Popular, Francesc Alòs, i la Secretaria Tècnica del Gremi de Llibrers, Lola Carrasco, així com la directora de l’Oficina Tècnica de la Fira del Llibre, Teresa Boix.