La 58 Fira del llibre se celebrarà del 27 d'abril al 7 de maig de 2023

Ja es poden presentar propostes d’activitats i signatures per a la 53 Fira del Llibre de València

23-01-2018

S’apropa la 53 Fira del Llibre i s’obri el termini per a proposar activitats per a públic en general. La Fira tindrà lloc del 26 d’abril al 6 de maig als Jardins de Vivers de València

Com tots els anys, el programa general el conformaran activitats de tot tipus, proposades per llibreries, editorials, entitats o institucions i també per l’organització de la Fira: taules redones, entrevistes, encontres amb autors, tallers, signatures d’autors, etc. Es poden enviar propostes per a sol·licitar espais per a la realització d’activitats en la Fira del Llibre fins al 2 de març de 2018. A més, també s’ha obert el termini per a comunicar-nos la presència d’autors per a signar les seues obres.

A l’apartat «Vols participar?» del web de la Fira, trobareu la Guia d’activitats i els formularis per proposar activitats i per comunicar-nos les signatures d’autors que vindran a la Fira.

La 58a Fira del Llibre de València ha rebut una subvenció de 10.000 euros de la Diputació de València, destinada a la instal·lació de les casetes dels expositors.