La 58 Fira del llibre se celebrarà del 27 d'abril al 7 de maig de 2023

S’obri el termini per a inscriure’s com a expositor en la 53 Fira del Llibre

19-01-2018

Ja s’ha obert el termini per a participar com a expositor en la 53 Fira del Llibre de València. Fins al 16 de febrer de 2018, llibreries, editorials, entitats i institucions podran inscriure’s per a participar en la Fira del Llibre. Aquest any s’arrepleguen grans novetats en la Fira i s’obri la participació com a expositors amb caseta pròpia a les editorials.

Dins l’apartat «Vols participar?» trobareu tota la informació i el reglament de participació. A més, també trobareu la fitxa d’inscripció per poder formalitzar la vostra participació en la 53 Fira del Llibre.

La 58a Fira del Llibre de València ha rebut una subvenció de 10.000 euros de la Diputació de València, destinada a la instal·lació de les casetes dels expositors.