La 58 Fira del llibre se celebrarà del 27 d'abril al 7 de maig de 2023

La 52 Fira arriba als aparadors dels comerços

10-02-2017

El Gremi de Llibrers i COVACO porten la 52 Fira del Llibre de València als aparadors dels comerços de la ciutat

El Gremi de Llibrers de València impulsa, un any més, en col·laboració amb la Confederació Valenciana de Comerç (COVACO), les diferents associacions de comerciants de la ciutat i l’Ajuntament de València, una campanya per a potenciar la presència de la imatge de la Fira del Llibre de València 2017 als aparadors dels diferents comerços associats de la ciutat. Una campanya que té com a objectiu principal donar visibilitat a la Fira del Llibre de la ciutat de València, implicar el comerç en la campanya per a fer de la Fira del Llibre un esdeveniment de tota la ciutat i crear sinergies entre els diferents sectors comercials i econòmics.

Els comerços participants, independentment del seu sector d’activitat, podran decorar els seus aparadors en motiu de la 52 Fira del Llibre de València amb un display amb el cartell de la Fira i els materials de promoció, junt amb un llibre que l’organització de la Fira aportarà per a decorar cada comerç, intentant que la temàtica del llibre estiga relacionada amb l’activitat del comerç, i amb altres elements decoratius (fotos, il·lustracions, dedicatòries d’autors, etc.). A més, tindran espais a la Fira del Llibre per donar-se a conéixer com a col·laboradors de la Fira i entraran en el sorteig d’un dinar amb un autor, durant la Fira del Llibre.

Els comerços rebran també, per als seus clients, marcapàgines i butlletes de participació en el sorteig de lots de llibres que es realitzarà l’1 de maig a les 20:00h en la Fira del Llibre de València.

D’aquesta manera, es pretén potenciar la imatge de la 52 Fira del Llibre de València que tindrà lloc del 20 d’abril a l’1 de maig als Jardins de Vivers. Els comerços tenen fins al 28 de febrer per adherir-se a aquesta campanya que arrancarà el 10 d’abril.