La 58 Fira del llibre se celebrarà del 27 d'abril al 7 de maig de 2023

Realització del cartell i la imatge de la Fira

28-09-2016

Selecció de la candidatura per a la realització del cartell i la imatge gràfica de la 52 Fira del Llibre de València

El comité de selecció designat pel Gremi de Llibrers de València, amb la col·laboració de l’APIV Associació Professional d’Il·lustradors de València, l’ADCV Asociación de Diseñadores de la Comunitat Valenciana i ComunitAD, es va reunir ahir 27 de setembre per a seleccionar la candidatura de la crida a projecte per a la realització del cartell i la imatge gràfica de la 52 edició de la Fira del Llibre de València.

D’un total de 36 candidatures, el comité de selecció, format per tres professionals designats pels col·lectius APIV, ADCV i ComunitAD, el president del Gremi de Llibrers de València, un representant de l’organització de la Fira del llibre de València i un representant de FULL, va decidir  per unanimitat elegir la candidatura de Julio Antonio Blasco López com la més idònia per la seua experiència en projectes semblants, la qualitat en treballs desenvolupats, la originalitat i creativitat en els resultats i la preeminència en l’ús de la il·lustració gràfica.

Llicenciat en Belles Arts, Julio Antonio Blasco López és il·lustrador, pintor, dissenyador, editor i llibreter amb una llarga trajectòria en el món de la imatge. Baix la signatura de Sr. López, ha treballat per a Grupo Planeta, Anaya, Zahorí de Ideas, Limocerámics, Edelvives, Londji, Teide, Instituto Europeo de Diseño, Pintar-Pintar, TV3 o Edebé, entre d’altres.