La 58 Fira del llibre se celebrarà del 27 d'abril al 7 de maig de 2023

La Fira del Llibre entrega els lots de llibres als guanyadors

19-05-2016

El president del Gremi de Llibrers de València, David Cases, i el secretari tècnic de l’Associació d’Editors del País Valencià (AEPV), Manel Romero, han fet entrega dels lots de llibres que se sortejaven a la recent Fira del Llibre de València als tres guanyadors d’entre els milers de lectors que van participar en el sorteig, en reomplir les butlletes que es lliuraven a cada compra de llibre. Els tres guanyadors són Francisco Javier Marín Arroyo, Stella Castillo Rodríguez i Marina de Stevan.

Cada lot de llibres, obsequi de l’AEPV, està valorat amb cent euros. Les butlletes de participació per al concurs han estat disponibles a les 90 casetes de la Fira, que, amb la compra de cada llibre oferien una butlleta a cada lector. Totes les llibreries han participat en aquesta iniciativa, que ha animat la gent a comprar i a consumir cultura. A més a més, la participació també es podia efectuar a 110 comerços locals repartits per tot València, que feren publicitat de la Fira del Llibre. Aquesta campanya va ser desenvolupada amb la col·laboració de COVACO i les diferents associacions de comerciants de la ciutat, en especial l’Associació de comerciants del Centre Històric i l’Asociación de Comerciantes de Extramuros (ACOMEX), amb el suport de la delegació de Comerç de l’Ajuntament de València. Amb aquest concurs, els assistents a la Fira trobaven un al·licient més per comprar un llibre i els llibrers feien partícip cada visitant de tot allò que pot oferir la Fira del Llibre de València.

D’altra banda, els 115 llibres, valorats amb un miler d’euros, que es van utilitzar en la biblioteca de la Fira del Llibre, dintre les activitats d’animació lectora, s’han sortejat entre els centres educatius que van participar en aquestes activitats. El guanyador ha sigut el Col·legi Públic Pare Català, de València.

La 58a Fira del Llibre de València ha rebut una subvenció de 10.000 euros de la Diputació de València, destinada a la instal·lació de les casetes dels expositors.