La 58 Fira del llibre se celebrarà del 27 d'abril al 7 de maig de 2023

Ja tenim guanyadors del lot de llibres de la 51 Fira

5-05-2016

L’organització de la 51 Fira del Llibre va encetar en aquesta edició una senzilla però innovadora iniciativa amb l’objectiu d’incentivar la compra i lectura de llibres a la Fira. El projecte consistia en un sorteig de tres lots de llibres, que l’Associació d’Editors del País Valencià va donar a l’organització de la Fira, per fer possible l’iniciativa. Els lots se sortejaven entre els assistents a la Fira que adquiriren un llibre en alguna de les casetes participants.

Les butlletes de participació per al concurs han estat disponibles a les 90 casetes de la Fira, què, amb la compra de cada llibre oferien una butlleta a cada lector. Totes les llibreries han participat en aquesta iniciativa, que ha animat a la gent a comprar i a consumir cultura.

A més a més, la participació també es podia trobar  a 110 comerços locals repartits per tota València, que feren publicitat per la Fira del Llibre. Aquesta campanya, va ser desenvolupada amb la col·laboració de COVACO i les diferents associacions de comerciants de la ciutat, en especial l’Associació de comerciants del Centre Històric i l’Asociación de Comerciantes de Extramuros (ACOMEX), amb el suport de la delegació de Comerç de l’Ajuntament de València.

Amb aquest concurs, els assistents a la Fira trobaven un al·licient més per comprar un llibre i els llibrers feien partícip a cada visitant de tot allò que pot oferir la Fira del Llibre de València.

Així doncs, finalment els guanyadors dels tres lots de llibres valorats en cent euros han sigut:

  • Francisco Javier Marín Arroyo

 

  • Stella Castillo Rodríguez

 

  • Martina de Stevan