52
FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG DE 2017
JARDÍ DE VIVERS
DE 11.00H A 14.00H     DE 17.00H A 21.00H
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG

Per a escoles

La Generalitat Valenciana, en col·laboració amb la Fira del Llibre, organitza un ampli programa escolar d’activitats d’animació a la lectura i foment lector adreçats als diferents nivells educatius. Els centres escolars tindran l’oportunitat de concertar, mitjançant reserva prèvia, aquestes activitats que es realitzaran en diferents espais habilitats en els Jardins de Vivers. Totes les activitats programades són gratuïtes.

Racó del conte: proposta que ofereix als xiquets i joves l’oportunitat de descobrir la literatura a partir de la màgia de la narració oral. Aquesta activitat compta amb la participació de narradors i narradores de reconegut prestigi i amb una llarga trajectòria al món de la narració oral.

Encontres amb autors: activitat que dóna l’oportunitat als participants de conéixer els escriptors i compartir amb ells experiències sobre els llibres, la lectura i l’escriptura. En alguns d’aquests encontres amb autors serà imprescindible la lectura prèvia del títol indicat per a poder participar en l’activitat.

Tallers: una sèrie de propostes d’activitats a partir dels llibres i la lectura. Activitats de creació literària, tallers d’il·lustració, tallers de narració, tallers de còmic, etc.

Espectacles: diverses propostes escèniques per a tots els nivells educatius: representacions teatrals, de titelles, lectures dramatitzades i recitals, etc.

Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta De Viva Veu: la Fira del llibre de València convoca, dintre del Certamen de Lectura en Veu Alta de la Comunitat Valenciana, el certamen De Viva Veu de la Fira del Llibre.

Horari de les activitats: matins d’11h a 13:30h.

Consulteu el programa i les característiques de l’activitat abans de fer la reserva.

ORGANITZA

COL·LABORA

FOTOS

VIDEOS