52
FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG DE 2017
JARDÍ DE VIVERS
DE 11.00H A 14.00H     DE 17.00H A 21.00H
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG

Presentació de les Primeres Rondalles d’Enric Valor

30 d'abril, 13:00 h
Primeres Rondalles d'Enric Valor
Autor: Jordi Raül Verdú
Il-lustrador: Antoni Laveda i Priscila Arándiga
Editorial: Edicions del Bullent
Organitza: Edicions del Bullent - Va de Llibres
Enllaç

Presentació dels nous títols de la col·lecció «Primeres Rondalles d’Enric Valor», adaptades per Jordi Raül Verdú. Els títols són El gegant del Romaní, Joan Ratot / La rabosa i el corb, La mare dels peixos i El llenyater de Fortaleny.

Participen Jordi Raül Verdú, Antoni Laveda i Priscila Arándiga.

Presenta l’acte Núria Sendra.

Primeres Rondalles d'Enric Valor
Jordi Raül Verdú

Enguany publiquem els títols El gegant del Romaní, Joan Ratot / La rabosa i el corb, La mare dels peixos i El llenyater de Fortaleny.

Jordi Raül Verdú és un compilador de relats populars i autor de més de 60 llibres, la majoria de literatura infantil, entre els quals hi ha Els donyets del bosc (1992), El misteri del Montcabrer (1994), El vellet de la Safor (1996), La xiqueta del Benicadell (2001), La velleta refranyera (2010), Les entranyes del Montgó (2012)… Actualment, a més dels llibres propis està fent l’adaptació de les Rondalles Valencianes d’Enric Valor per a lectors de més de 8 anys.

Antoni Laveda (València, 1951) diu que ja de ben menut dibuixava «ninots» i batalles. Després vingueren els estudis a l’antiga Escola de Sant Carles i un seguit d’anys treballant en el món del disseny gràfic i la publicitat, per arribar a l’ensenyament sense, això sí, deixar de dibuixar. Ha simultaniejat la docència amb la il·lustració de llibres, els que més li agrada fer són els infantils i juvenils, i els que es desenvolupen en mons fantàstics i màgics.

Priscila Arándiga és mestra i animadora sociocultural, sempre envoltada d’imaginació infantil. Juntament amb la necessitat de dibuixar, ha nascut la seva passió pels llibres per a menuts i s’ha especialitzat en estudis d’il·lustració.


ORGANITZA

COL·LABORA

FOTOS

VIDEOS