52
FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG DE 2017
JARDÍ DE VIVERS
DE 11.00H A 14.00H     DE 17.00H A 21.00H
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG

Presentació «Paco Muñoz, l’home de la guitarra»

23 d'abril, 12:30 h
Paco Muñoz, l'home de la guitarra
Autor: Enric Lluch
Il-lustrador: Anna Roig
Editorial: Edicions del Bullent
Organitza: Edicions del Bullent - Va de Llibres
Enllaç

Presentació del llibre Paco Muñoz, l’home de la guitarra, d’Enric Lluch i il·lustrat per Anna Roig, que Escola Valenciana – Guaix ha promogut per homenatjar a Paco Muñoz.

Presenta l’acte Núria Sendra.

Paco Muñoz, l'home de la guitarra
Enric Lluch

Açò era un home i una guitarra. I aquell home, gran, amb els cabells llargs i un somriure de caramel, va trobar un parell de xiquets que li van demanar que cantara una cançó. I l'home en va cantar una, de ben preciosa. Però els xiquets no l'havien sentida mai. Així, pam amunt, pam avall, va començar la tasca, dedicada als infants, del cantant Paco Muñoz. De l'home de la guitarra.

Enric Lluch (Algemesí, 1949) és llicenciat en Història per la Universitat de València. La seua activitat literària abasta, bàsicament, la narrativa infantil i juvenil. Ha estat guardonat, entre altres, amb el premi Samaruc al millor llibre valencià, el de la Crítica de l’Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana, el Premi Carmesina, etc. És autor d’uns seixanta llibres de caràcter infantil o juvenil. La seua obra ha estat traduïda a totes les llengües de l’Estat i ha estat transcrita al sistema Braille. Recentment ha estat nomenat membre del Consell Valencià de Cultura.
En Edicions del Bullent ha publicat El regne de Tentipotenti, L’inventor Xaveta i En quin cap cap?, premi de la Crítica de l’IIFV. Els xiquets de la gorra i La germanor del camí han rebut el Premi Enric Valor de narrativa juvenil.

Anna Roig (València, 1970) és il·lustradora i pintora.


ORGANITZA

COL·LABORA

FOTOS

VIDEOS