52
FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG DE 2017
JARDÍ DE VIVERS
DE 11.00H A 14.00H     DE 17.00H A 21.00H
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG

Presentació del llibre «O el toro te mata a ti»

22 d'abril, 20:00 h
O el toro te mata a ti
Autor: Jason Webster
Editorial: Editorial Sargantana
Organitza: Editorial Sargantana
Patrocina: Bibliomanía
Enllaç

Presentació del llibre O el toro te mata a ti, a càrrec de Jason Webster, autor.

Presenta l’acte Paz Navarro, editora.

O el toro te mata a ti
Jason Webster

Max Cámara - anarquista reticente e inspector jefe de la Policía Nacional de Valencia - odia los toros, pero una tarde en Fallas tiene que presidir una corrida cuya estrella es el gran matador del momento, Jorge Blanco. Poco después, el cadáver mutilado de Blanco es hallado en la Plaza de Toros y Cámara se ve obligado a investigar el homicidio de un hombre que consideraba casi como a un asesino. Pero a medida que el nuevo caso avanza, se revelan secretos y pasiones escondidas no sólo dentro de Cámara, sino también en el seno de la clase política de una ciudad plagada de corrupción. Con una vida amorosa en caída libre, y anhelando cada vez más la marihuana suministrada por su abuelo, Cámara descubre que la fiesta taurina refleja algo de los demonios que él mismo lleva dentro, precipitando un desenlace explosivo en la misma Nit de la Cremà.

Jason Webster és autor d’una dotzena de llibres sobre Espanya, tant de ficció com de no-ficció. Els seus títols s’han traduït a uns quinze idiomes i han estat aclamats internacionalment per la crítica. El seu primer lliuro Duende (Los Libros del Lince) va ser nominat pel Guardian First Book Award. O el toro te mata a ti és la seva primera novel·la i va ser nominada pel Crime Writers’ Association New Blood Dagger Award.
Webster va néixer a Estats Units de família britànica i es va criar en el Regne Unit i Alemanya. És llicenciat en Filologia Àrab i Història Islàmica de la Universitat d’Oxford. Depués de viure a Itàlia i Egipte es va mudar a Espanya, on ha residit uns vint anys. Està casat amb l’actriu i balladora de flamenc Salut. Tenen dos fills i divideixen el seu temps entre València i el Regne Unit.


ORGANITZA

COL·LABORA

FOTOS

VIDEOS