52
FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG DE 2017
JARDÍ DE VIVERS
DE 11.00H A 14.00H     DE 17.00H A 21.00H
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG

Presentació del llibre «Sucios y malvados»

23 d'abril, 13:00 h
Sucios y malvados
Autor: Juanjo Braulio - Pedro Viso
Editorial: Ediciones B
Organitza: BiblioCafé

Presentació del llibre Sucios y malvados, de Juanjo Braulio.

Sucios y malvados
Juanjo Braulio - Pedro Viso

"Sucios y Malvados", la última novela de Juanjo Braulio, cuenta entre sus personajes a un músico con la mente rota que percibe al resto del mundo mediante melodías y tonalidades musicales. Por esa razón, la novela, publicada por Ediciones B, incluye las partituras que para la ocasión ha compuesto Pedro Viso, compositor y músico valenciano, director de la Escuela del Ateneo Musical del Puerto. Ambos, músico y escritor, hablarán de la novela y serán interpretadas algunas de las piezas compuestas para la narración de este monumental thriller literario.

Juanjo Braulio (València, 1972) va cursar estudis d’Arts en la Sankt Eskils Skola de Eskilstuna (Suècia) i és llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Politècnica de València. Com a periodista ha treballat en Diario 16, Las Provincias, RTVV, i, ara mateix, en el Gabinet de Premsa de la Conselleria de Justícia de la Generalitat Valenciana. També ha col·laborat com a columnista per a Canal Nou, l’agència Colpisa, el diari ABC i el Suplemento Semanal. Un compendi de les seues columnes d’opinió va ser publicat per la UNED l’any 2014 sota el títol de La escalera de Jacob. En 2014 va publicar En Ítaca hace frío, un llibre de viatges sobre Suècia. En 2015 va sortir a la llum la seva primera novel·la, El silencio del pantano, un gran èxit de crítica i públic que serà portada al cinema en una pel·lícula dirigida per Marc Vigil, director de la sèrie de televisió «El Ministerio del Tiempo». Sucios y malvados és la seua segona novel·la.

Pedro Viso Roger (València, 1974), cursa els seus primers estudis musicals en la Societat Ateneu Musical del Port, obtenint el títol de professor de saxo en el Conservatori Superior Joaquín Rodrigo de València. Ha participat com a instrumentista en diverses agrupacions musicals de la Comunitat Valenciana. És membre fundador del quartet de saxo de la Societat Ateneu Musical del Port i director de la Escuela Banda Simfònica de Música d’aquesta societat centenària de València. Dirigeix el Conjunt Instrumental de la mateixa i és saxofon solista. Al juliol de 2012 és becat per la Berckley Collage of Music – València, en composició i adreça de banda simfònica. Com a compositor, ha estrenat nombrosos pasdobles, marxes mores, marxes de processó, música per a grups de càmera. Sent autor de la Cantata dedicada a la Verge de les Angoixes “Mare Dolorosa”. Compon l’any 2012 Quadre Simfònic per a banda i cors mixts Camino del Calvario sobre la Processó de les Turbas de Cuenca. En la novel·la Sucios y malvados, de Juanjo Braulio compon les sis melodies amb les quals el protagonista percep a altres personatges de la trama.


ORGANITZA

COL·LABORA

FOTOS

VIDEOS