52
FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG DE 2017
JARDÍ DE VIVERS
DE 11.00H A 14.00H     DE 17.00H A 21.00H
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG

Presentació del llibre «Parlem d’amor? Tu tries»

22 d'abril, 18:30 h
Parlem d'amor? Tu tries
Autor: Anna Oliver Borràs
Il-lustrador: Fotografies de Neus Fontana Bria
Editorial: Edicions 96
Organitza: Edicions 96 - Va de llibres
Enllaç

Presentació a càrrec de l’autora, Anna Oliver, del llibre Parlem d’amor? Tu tries. Ens presenta una història de relació de parella que ens convida a ser conscients de la situació discriminatòria i d’opressió masclista que s’hi conta.

Presenta l’acte Dolors Pedrós.

Parlem d'amor? Tu tries
Anna Oliver Borràs

Una història de relació de parella que ens convida a ser conscients de la situació discriminatòria i d’opressió masclista que s’hi conta. Els lectors hi tenen un paper fonamental, ja que, a mesura que avança la novel·la, poden anar triant entre diverses opcions amb conseqüències enfrontades. De la mateixa manera com ocorre amb Soledat, la protagonista, que haurà d’escollir quin tipus de relació vol mantenir amb el seu company: d’igual a igual, en respecte i llibertat, o bé de sotmetiment i d’anul·lació de la personalitat.

Anna Oliver Borràs (Carcaixent, 1972) és llicenciada en Dret per la Universitat de València. Actualment estudiant de Criminologia a la Universitat Oberta de Catalunya. Advocada en exercici des de l’any 1996. És membre fundadora de l’Associació de Dones Juristes d’Alzira-AJUDA, i una de les impulsores del projecte Sòriques, que aglutina diferents associacions feministes. Des de fa anys ha participat en xarrades, tallers i activitats dirigides a la prevenció de la violència de gènere, especialment entre la gent més jove, la qual cosa l’ha motivada a crear un material com aquest llibre, amb l’aspiració que puga ajudar a detectar una relació tòxica i els perills que comporta.


ORGANITZA

COL·LABORA

FOTOS

VIDEOS