52
FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG DE 2017
JARDÍ DE VIVERS
DE 11.00H A 14.00H     DE 17.00H A 21.00H
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG

Presentació del llibre «Maldita literatura» de Lur Sotuela

21 d'abril, 19:00 h
Maldita Literatura
Autor: Lur Sotuela
Editorial: Eneida
Organitza: L'Eixam llibres
Patrocina: L'Eixam Edicions
Enllaç

Presentació del llibre i col·loqui ludico-literari sobre el mateix:«no es una novela, ni un libro de relatos, ni tampoco una obra lírica. Ni siquiera un ensayo. Es todo eso y algo más. Es Maldita literatura, el nuevo libro de Lur Sotuela… vidas imaginarias de escritores iconoclastas y heterodoxos, que deslumbra por su imaginación, intensidad y calidad literaria».

Amb la participació de Lur Sotuela (autor) Llum Quinyonero (Diputada i portaveu de Cultura de Podemos al Parlament Valencià); Rafa Arnal (editor).

Presenta l’acte Rafa Arnal.

Maldita Literatura
Lur Sotuela

El libro se configura sobre de una serie de personajes que durante las temporadas 2015-2016 y 2016-2017 han ido viendo la luz en una sección semanal de «La hora azul», de Radio Clásica, en RNE. Una honda vivencia literaria en la que se mezclan realidad y ficción para cristalizar en una lectura llena de poesía, humanidad y libertad. Una forma de rebelarse contra el canon. Un libro indispensable.

Lur Sotuela ha estudiat Imatge i So en el IORTV de Madrid, especialitzant-se en Realització. Durant diversos anys ha compaginat la seva vocació literària amb l’activitat a l’àrea audiovisual en diverses productores i cadenes de televisió. Ha estat guionista i realitzador de diversos curtmetratges. Fotògraf de tendència conceptual, ha realitzat diverses exposicions a Madrid.
Finalment, la faceta literària ha acabat per imposar-se i a ella dedica en l’actualitat tot el seu temps. Ha publicat tant obra poètica com a crítica en diverses revistes literàries (Nayagua, Pèrgola, Quaderns del Matemàtic, La Primera Pedra, Fòsfor, Accions Imaginàries, Illa Negra…). Fa 10 anys es va integrar en Editorial Eneida, on en l’actualitat continua treballant. Des de 2006 dirigeix la revista literària «L’invisible anell».


ORGANITZA

COL·LABORA

FOTOS

VIDEOS