52
FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG DE 2017
JARDÍ DE VIVERS
DE 11.00H A 14.00H     DE 17.00H A 21.00H
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG

Presentació del llibre «Curs de feminisme per microones»

30 d'abril, 11:00 h
Curs de feminisme per microones
Autor: Natza Farré
Editorial: Ara Llibres
Organitza: Ara Llibres SCCL - Abacus
Enllaç

Conversa al voltant del llibre de la Natza Farré, un cop sobre la taula per reforçar el paper del feminisme en la nostra societat. Per presentar-lo durem a terme una conversa sobre el paper de la dona a la nostra societat i reflexionarem sobre el masclisme encobert en tots els àmbits de la nostra vida quotidiana –l’educació, la llengua, la cultura, els mitjans de comunicació, la política, etc.

Presenta l’acte Esperança Camps.

Curs de feminisme per microones
Natza Farré

Natza Farré s’erigeix com una veu reivindicativa, entusiasta i rebel que escriu, des de l’inconformisme més absolut, que les dones han de ser feministes per naturalesa, pel simple fet de ser dones. Si no ho són, aquest llibre les acabarà de convèncer. Només així podran canviar el món.

Natza Farré és pessimista d’origen i persistent d’adopció. Va néixer dona i creu que morirà dona. Viu a Barcelona. Treballa als mitjans de comunicació i és autònoma en el sentit fiscal del terme. Quan no escriu, fa fotografies o dorm. No té prou cabell blanc per tenyir-se i si es posa talons, cau. Detesta la calor a l’estiu.


ORGANITZA

COL·LABORA

FOTOS

VIDEOS