52
FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG DE 2017
JARDÍ DE VIVERS
DE 11.00H A 14.00H     DE 17.00H A 21.00H
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG

Presentació «L’esperit del Cabanyal»

22 d'abril, 19:30 h
L'esperit del Cabanyal
Autor: Teresa Sanchis Labiós
Il-lustrador: Abraham Mondría
Editorial: Edicions del Bullent
Organitza: Edicions del Bullent - Va de Llibres
Enllaç

Presentació del llibre L’esperit del Cabanyal. 

Participen Teresa Sanchis Labiós, Abraham Mondría, Núria Sendra i Mario Viché.

Presenta l’acte Mario Viché.

L'esperit del Cabanyal
Teresa Sanchis Labiós

Els iaios de Guillem viuen al Cabanyal i sa casa va a ser demolida. Uns especuladors sense escrúpols, volen destruir més de 6000 habitatges per a construir gratacels sobre els seus enderrocs. Guillem, amb l’ajuda de l’Esperit del Cabanyal, viatjarà a l’època de Sorolla i Blasco Ibáñez, per a trobar les quatre claus màgiques que salvaran el Cabanyal.

Teresa Sanchis Labiós va nàixer a El Cabanyal. És llicenciada en Geografia i Història, en l’especialitat d’història de l’Art i docent. Interessada en la difusió del treball realitzat per les dones artistes, escriu articles sobre aquest tema en webs de continguts i realitza tallers divulgatius. Ha sigut col·laboradora en revistes culturals del Servei de Publicacions de la UV, publicant diversos articles. En 2004 va guanyar el I Premi de relats no sexistes, Filomena Valdecabres, de Quart de Poblet i en 2013, va quedar finalista del Certamen Literari Dones i Igualtat 2013 convocat pel Exc. Ajuntament de València, amb el relat El millor dia de la seua vida.

Abraham Mondría Massaguer va nàixer a València. És llicenciat en disseny gràfic i il·lustració. Actualment està al capdavant de barracacrafts.com, una marca de quaderns artesanals i làmines inspirades en el patrimoni artístic del Cabanyal.


ORGANITZA

COL·LABORA

FOTOS

VIDEOS