52
FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG DE 2017
JARDÍ DE VIVERS
DE 11.00H A 14.00H     DE 17.00H A 21.00H
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG

Presentació i lectura de poemes de Francesc Aledon

26 d'abril, 19:00 h
Autor: Francesc Aledon
Editorial: L'Eixam Edicions
Organitza: L'Eixam Llibres
Patrocina: L'Eixam Edicions
Enllaç

Presentació del llibre Mirades, lectura de poemes i col·loqui.

Amb la participació de Francesc Aledón (autor, mestre); Anna Marí (Subdirectora General d’Ordenació G.V.); Rosa Brines (periodista, documentalista) Anna Torres i Aledón (il·lustradora) i Rafa Arnal (editor).

Francesc Aledon

L'autor, deixa anar la seua mirada per l'escenari que l'envolta, a casa, al bus, a la mar... i ens ho descriu poèticament. Francesc tal com raja.

Francesc Aledón Vicente (València, 1947). Va exercir com a mestre. Durant aquest període va publicar diverses obres adreçades a primers lectors i de temàtica educativa (editorials l’Eixam, Denes i Camacuc). Ara continua amb els seus estudis i compromés cívicament i social amb el seu país i el seu barri El Cabanyal.
Rere la publicació del seu llibre en prosa Singladures (L’Eixam Edicions, 2013), aquesta és la seua cinquena obra poètica, després de I jo he gosat imaginar/Ed io ho osato immaginare (L’Eixam Edicions, 2011), Flashbacks. Analepsis (L’Eixam Edicions, 2014), i Sé que ha de vindre (L’Eixam Edicions, 2015) Amalgama (L’Eixam Edicions, 2016).


ORGANITZA

COL·LABORA

FOTOS

VIDEOS