52
FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG DE 2017
JARDÍ DE VIVERS
DE 11.00H A 14.00H     DE 17.00H A 21.00H
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG

El paper de la dona en l’obra de Cervantes

20 d'abril, 18:00 h
Ensayo y poemario: Machismo y feminismo en la obra de Cervantes
Autor: Pilar Bellés Pitarch
Editorial: Lulu
Organitza: Palmaret
Enllaç

Original estudi de la professora i escriptora social Pilar Bellés Pitarch on es fusionen l’assaig i la poesia. En ell es compara l’obra universal El ingenioso hidalgo Don Quijote de la Mancha amb la seua novel·la actual Somos víctimas de una sociedad machista y cruel. Resulten curioses les semblances pel que fa al masclisme i feminisme dels protagonistes. 

Ensayo y poemario: Machismo y feminismo en la obra de Cervantes
Pilar Bellés Pitarch

Original estudio de la profesora y escritora social Pilar Bellés PItarch en el que se fusionan el ensayo y la poesía. En él se compara la obra universal «El ingenioso hidalgo Don Quijote de la Mancha» con una novela actual «Somos víctimas de una sociedad machista y cruel». Resulta curiosas las semejanzas en cuanto al machismo y feminismo de los protagonistas.

Pilar Bellés Pitarch (1964) és escriptora i conferenciant castellonenc de Sant Mateu (Castelló) comparteix la seva activitat literària amb la recerca en l’aprenentatge de l’anglès i l’activitat docent. És llicenciada en Filologia Anglesa i professora d’anglès en Infantil i Primària, a més d’una escriptora contemporània i compromesa amb la nostra societat.
Compta amb diversos premis literaris en contes i poesia. Ha estat conferenciant en Assessoria de Llengües de la Comunitat Valenciana i Catalunya, per al Centre de Formació de Professors i per a diferents associacions i, últimament, per tota Espanya.


ORGANITZA

COL·LABORA

FOTOS

VIDEOS