52
FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG DE 2017
JARDÍ DE VIVERS
DE 11.00H A 14.00H     DE 17.00H A 21.00H
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG

Nuria Varela

27 d'abril, vesprada
Cansadas
Autor: Nuria Varela
Editorial: Ediciones B
Organitza: Fira Llibre València
Enllaç

L’autora Nuria Varela signarà exemplars del seu llibre.

Cansadas
Nuria Varela

Cansadas es el sugerente título del nuevo libro de la autora de Íbamos a ser reinas y Feminismo para principiantes (publicados por Ediciones B). En él, la autora evidencia las nuevas y sutiles formas del patriarcado para seguir discriminando a las mujeres bajo el velo de la igualdad, nuevas formas de sexismo y de misoginia, más encubiertas pero igual de machistas.

Nuria Varela, Llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Complutense de Madrid, amb un màster en Estudis Interdisciplinaris de Gènere i màster en Gènere i Polítiques d’Igualtat entre Dones i Homes, tots dos per la Universitat Rey Juan Carlos. Ha treballat en l’agència de notícies OTR i en els setmanaris Panorama i Interviú.
És autora dels llibres, Feminismo para principiantes. Íbamos a ser reinas i La voz ignorada. Ana Orantes y el fin de la impunidad.

Ha sigut professora convidada del màster d’Estudis Interdisciplinaris de gènere de la Universitat Rey Juan Carlos i professora convidada en el Títol d’Expert/a en prevenció contra la Violència de Gènere de la Universitat de Castella-la Manxa.
Actualment (2016), és directora de l’editorial Hotel Papel, investigadora en la Universitat Rey Juan Carlos i docent en diversos programes universitaris de postgrau en Polítiques d’Igualtat i Violència de Gènere.


ORGANITZA

COL·LABORA

FOTOS

VIDEOS