52
FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG DE 2017
JARDÍ DE VIVERS
DE 11.00H A 14.00H     DE 17.00H A 21.00H
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG

Els Nostres Monstres Valencians

22 d'abril, 13:00 h
La Maria no té por
Autor: Francesc Gisbert / Dani Miquel
Il-lustrador: Ricardo Maniscalchi
Editorial: Andana Editorial
Organitza: Andana Editorial
Patrocina: Coordinadora Alcoià Comtat Pel Valencià
Enllaç

Animació lectora dels llibres infantils de Francesc Gisbert, La Maria no té por, a partir d’una cançó de Dani Miquel, i el primer conte de la col·lecció «Amics dels Monstres», Amics del Butoni. Aventures plenes de màgia i fantasia, amb la companyia del Butoni, per a recuperar el nostre patrimoni fantàstic valencià.

La Maria no té por
Francesc Gisbert / Dani Miquel

Tot comença quan Maria se’n va a passar unes dies a ca l’avia. En una habitació molt fosca trobarà el llibre dels espantacriatures, els mostres que fan por als xiquets que es porten malament. Llegint-ne les pàgines viureu amb Maria una meravellosa història i despertareu de la memòria popular els nostres personatges de por, com el butoni, la quarantamaula, l’home del sac, la bubota, gegants… i tot al ritme de la música de la cançó de la Maria no té por de Dani Miquel

Francesc Gisbert i Muñoz (Alcoi, 1976), escriptor, amb vora quaranta obres editades. Autor de novel·les per al públic adult, infantil i juvenil, investigador de la cultura popular i la literatura contemporània, elabora materials didàctics i llibres de text per a diverses editorials i coordina projectes de difusió cultural i animació lectora. Com a investigador, les seues línies de treball són la cultura popular, la història de la literarura infantil i juvenil, la didàctica de la llengua i la literatura i les tècniques de foment de la lectura.


ORGANITZA

COL·LABORA

FOTOS

VIDEOS