52
FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG DE 2017
JARDÍ DE VIVERS
DE 11.00H A 14.00H     DE 17.00H A 21.00H
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG

Luz Gabás

24 d'abril, vesprada
Como fuego en el hielo
Autor: Luz Gabás
Editorial: Planeta
Organitza: Fira del Llibre de València
Enllaç

L’autora Luz Gabás signarà exemplars del seu llibre.

Como fuego en el hielo
Luz Gabás

El fatídic dia en què Attua va haver d’ocupar el lloc de son pare va saber que el seu prometedor futur es va veure truncat. Ara havia de regentar les termes que havien estat l’única font d’ingressos de la seua família, en una terra fronterera a la qual ell mai hauria elegit tornar-hi. Amb el seu, també es va frustrar el desig de Cristela, qui anhelava una vida al seu costat i, de més a més, allunyar-se de la insuportable rutina en un entorn hostil. Un nou esdeveniment del destí posarà a prova l’irrefrenable amor entre ells dos; i així, entre malentesos i obligacions, decisions i obsessions, traïcions i lleialtats, Luz Gabás teixeix una bella història d’amor, honor i superació.
Els convulsos anys de mitjans del segle XIX, entre guerres carlistes i revolucions; la construcció d’un somni en les indomables muntanyes que separen França i Espanya; i una història d’amor que traspassa totes les barreres. Una novel·la escrita amb l’apassionant pols narratiu de l’autora de Palmeras en la nieve.

Luz Gabás va nàixer a Monzón (Osca). Els millors moments de la seua infància i adolescència també van transcórrer entre el poble de la seua família paterna i el de la seua família materna. Després de viure a Califòrnia, va estudiar a Saragossa on es va llicenciar en Filologia Anglesa i més tard va obtenir-hi la plaça de professora titular.


ORGANITZA

COL·LABORA

FOTOS

VIDEOS