53
FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA
DEL 26 D'ABRIL
AL 6 DE MAIG DE 2018
JARDÍ DE VIVERS
DEL 26 D'ABRIL
AL 6 DE MAIG DE 2018

La importància de la dona en la novel·la

Ese otro que hay en ti / Satélites
Autor: Juan Ballester Colomer / Almudena López Molina
Il-lustrador: Pep Serra / Virgili (Mènsula Studi)
Editorial: Cuanto Te Quiero Ediciones
Organitza: Cuanto Te Quiero Ediciones
Enllaç

Presentació dels llibres Ese otro que hay en tiSatélites.

Presenta l’acte Juan Ballester Colomer.

 

Ese otro que hay en ti / Satélites
Juan Ballester Colomer / Almudena López Molina

«ESE OTRO QUE HAY EN ».Fallas–Puerto de Valencia, 1999. El caso de la adolescente Vicenta Campos fue el primer accidente en el que un escúter arrolla a un tren de mercancías. Entre la sospecha y la verdad, nace la duda de que el cuerpo sin vida, aún envuelto en su vestido de fallera ha sido mancillado por un forense de origen catalán afincado en Valencia.
«SATELITES».La originalidad de la obra reside desde la perspectiva en la que Estrella se ausenta de este mundo, dejando a tres hijos y a un marido fuera de órbita y sumidos en un caos."

Juan Ballester Colomer (valencià) és el XXII Premio de la Crítica Literària Valenciana en la seva modalitat de Narrativa. Ha publicat una dotzena d’obres d’assaig, contes, novel·les infantils i més de dos-cents articles periodístics. Entre elles destaquen: Qué haces con tus pies en mi piscina (2005), Veinte niños escritos por una novela (2008), El efecto Starlux (2012) i Buenas noches, Supertramp (2013).

Almudena López Molina (Sevilla, 1979) és guionista i escriptora. En 2017, va resultar guanyadora de l’IX Certamen de Teatre Breu «Dramaturg José Moreno Arenas» amb l’obra La aplicación no está respondiendo, que serà estrenada a l’abril de 2018 i editada per Edicions Carena. En l’àmbit de la poesia, en 2016 va resultar guanyadora de l’I Premi de la Facultat de Poesia José Ángel Valente amb el poemari En buena hora, publicat per l’Editorial de la Universitat d’Almeria. Llicenciada en Història de l’Art per la Universitat de València i Màster en Escriptura Creativa per la Universitat de Sevilla, des de 2003 escriu guions audiovisuals sobre art, història i patrimoni. Els seus continguts s’han destinat a la televisió autonòmica andalusa i a institucions culturals com els Reals Llocs de Patrimoni Nacional, el Museu Nacional del Prado, el Patronat de la Alhambra i Generalife de Granada, el Museu Guggenheim de Bilbao o el Museu Thyssen Bornemisza, entre uns altres.  L’Editorial Trea va publicar en 2015 el seu primer llibre referit a aquest assumpte, un manual d’escriptura titulat Cómo escribir audioguías.


COL·LABORA

FOTOS

VIDEOS