52
FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG DE 2017
JARDÍ DE VIVERS
DE 11.00H A 14.00H     DE 17.00H A 21.00H
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG

Eley Grey

22 d'abril, matí
Todas están locas
Autor: Eley Grey
Editorial: Editorial La Calle
Organitza: Editorial La Calle
Enllaç

L’autora Eley Grey signarà exemplars del seu llibre

Todas están locas
Eley Grey

Todas están locas és la segona novel·la d'aquesta jove valenciana. En ella ens conta la vida d'una familia on la protagonista principal, Grisalda, té una important notícia que comunicar als seus éssers estimats. L'obra es pot considerar com una tragicomèdia que transcorre en casa de la protagonista. La varietat i disparitat dels personatges es va presentant en un entramat caracteritzat pel realisme còmic, que en ocasions frega allò màgic i fins i tot surrealista.
Quan t'endinses en la lectura de Todas están locas, els lectors es troben amb un text àgil i fluïd apte per a tots els públics. Gaudirán d'una història diversa i inclusivam amb molt d'humor i altes dosis d'amor.

Eley Grey, nascuda a les ribes del Mediterrani en 1980, sempre ha sigut una persona de ment inquieta i pensament ràpid. Acostumada a dir el que pensa i com ho pensa, aquesta jove autora ha començat la seua carrera amb Las mujeres de Sara.

És llicenciada en Història per la Universitat de València i professora de Geografia i Història. S’ha format en el camp de l’educació i l’ensenyament, orientant el seu aprenentatge cap al foment de l’escola diversa i inclusiva. Justament per això, els seus relats, històries i contes guarden un objectiu comú: mostrar la diversitat i afavorir la visibilitat per tal de crear més referents i promoure l’existència de suports reals on trobar experiències vitals.

 


ORGANITZA

COL·LABORA

FOTOS

VIDEOS