52
FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG DE 2017
JARDÍ DE VIVERS
DE 11.00H A 14.00H     DE 17.00H A 21.00H
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG

«El desbaratat conte dels fesols màgics» i «Diari d’unes vacances avorrides»

El desbaratat conte dels fesols màgics / Diari d'unes vacances avorrides
Autor: Carles Cano/Pep Castellano
Editorial: Edicions Bromera
Organitza: Edicions Bromera
Enllaç

Presentació del llibre El desbaratat conte dels fesols màgics, de Carles Cano, Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre, i Diari d’unes vacances avorrides, de Pep Castellano, Finalista del Premi de Narrativa Infatil Vicent Silvestre.

Participen Carles Cano i Pep Castellano.

El desbaratat conte dels fesols màgics / Diari d'unes vacances avorrides
Carles Cano/Pep Castellano

Bru és considerat per tots els veïns del poble, fins i per per la seua mare, un autèntic babau. Quan un dia ven l’únic porc de la família per un grapat de fesols, les coses aniran a pitjor. Ara bé, el titellaire que li’ls va donar li va prometre que eren màgics. Però quina classe de màgia desbaratada provoquen aquests fesols?

---------------------

Marta se’n va de vacances amb sa mare, a contracor, a una casa rural perduda a la muntanya on no hi ha connexió a la xarxa, ni televisió. I per si fóra poc, s’ha deixat la tauleta. Allí es troba amb un amic, i allò que en un principi havien de ser unes vacances avorrides sense res a fer, acaba convertint-se en un seguit d’aventures que mai no oblidarà.

Carles Cano (València, 1957), a més d’autor de desenes de llibres, és un gran contacontes. En la col·lecció «El Micalet Galàctic» ha publicat també 29 poemes per al dia a dia i un per a la nit, Poemes sense diminutius, Llegendes del Sol i de la Lluna i La princesa Totpamí, entre altres títols.

Pep Castellano (Albocàsser, 1960) és autor d’una trentena de llibres, la majoria de literatura infantil i juvenil. En la col·lecció «El Micalet Galàctic» ha publicat també Thora i l’anell de la sort i Bernat, un científic enamorat.


ORGANITZA

COL·LABORA

FOTOS

VIDEOS