52
FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG DE 2017
JARDÍ DE VIVERS
DE 11.00H A 14.00H     DE 17.00H A 21.00H
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG

D’autor a lector: de la fantasia èpica al Steampunk passant per la ciència ficció

22 d'abril, 18:00 h
El Rey Trasgo, La Ciudadela y la Montaña, Títeres De Sangre, Páramos Lejanos, Butterfly
Autor: Alberto Morán Roa, Josué Ramos, Sergio R. Alarte
Editorial: Kelonia Editorial
Organitza: Bibliocafé i Editorial Kelonia

En aquesta taula redona tres escriptors de gènere parlaran sobre les seues obres i altres qüestions relatives a les novel·les de fantasia en diverses dels seus vessants.

Participen Alberto Morán Roa, Josué Ramos i Sergio R. Alarte.

Presenta l’acte Montse N. Ríos.

El Rey Trasgo, La Ciudadela y la Montaña, Títeres De Sangre, Páramos Lejanos, Butterfly
Alberto Morán Roa, Josué Ramos, Sergio R. Alarte


Alberto Morán Roa sempre va somiar massa. Amb personatges, mons, idees. Per això, quan un trasgo va aparèixer d’entre les ombres, va trobar les claus de la seua ment i va entrar, solament va haver de reunir aquells fragments per construir la seua pròpia història. Entre mans té el segon volum d’aquest relat fantàstic i fosc. D’aquest grapat de somnis.

Josué Ramos (Ferrol, 1987). Des de 2006 fins avui ha participat en diverses antologies de ciència ficció, terror i steampunk en espanyol, anglès o gallec: “Monstruos de la Razón I” (Saco de Huesos, 2009), “Fabricantes de Sueños” (AEFCFyT, 2010), “Ilusionaria IV” (Alupa, 2014), “The Best of Spanish Steampunk” (Nevksy, 2015), “Crónica de Tinieblas” (Sportula, 2015) o “Lovecraft. Mitos de Fuenlabrada” (Kelonia, 2015) són algunes d’elles.

Sergio R. Alarte (1978, València) es va llicenciar en Filologia Hispànica. Va publicar poemes i relats a la universitat. És redactor i corrector per a diversos mitjans escrits. Va guanyar el I Certamen de Género Fantástico: Descubriendo Nuevos Mundos (2011). Aquest mateix any va veure la llum la seva primera novel·la, El yelmo del caballero, finalista dels premis Scifiworld. Entre 2012 i 2013 va publicar en Ilusionaria 2, i “Omega” dins de l’antologia Más allá de Némesis. Tormentas de verano, novel·la de misteri, i un relat en Historia se escribe con Z (Kelonia Editorial). Va ser finalista del XXII Certamen Domingo Santos. En 2015 publica Butterfly, Space Opera (Kelonia Editorial) i al juliol d’aquest any el relat “La Màquina Moral”, en l’antologia CiFi especulativa i hard Quasar (Nowevolution Ed.).


ORGANITZA

COL·LABORA

FOTOS

VIDEOS