52
FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG DE 2017
JARDÍ DE VIVERS
DE 11.00H A 14.00H     DE 17.00H A 21.00H
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG

Contes familiars

22 d'abril, 12:00 h
Col·lecció «Contes familiars»
Autor: Antònia Cardona / Natàlia Ferrús
Il-lustrador: Alba Bla
Editorial: Autoedició - Crowfunding
Organitza: Librería Tirant lo Blanch
Enllaç

Presentació del projecte «Contes Familiars», el qual naix de la necessitat d’oferir als xiquets i xiquetes una varietat de contes on puguen sentir-se identificats/des en la diversitat de les famílies actuals.

Participen Antònia Cardona, Natàlia Ferrús i Alba Bla.

Col·lecció «Contes familiars»
Antònia Cardona / Natàlia Ferrús

El fet de les diferències familiars es presenta dins d'una normalitat absoluta en les seues vides, i això és el que les autores volen transmetre.
Els contes van dirigits a un públic d´infants de 0 a 8 anys. Per llegir-los en família, a l´escola, i també per a primers lectors/es. Els contes no són aïllats; el fil conductor de la col·lecció és l´escola i en concret la classe del mestre Serafí on van tots les protagonistes. Al llarg dels contes i de manera transversal apareixen temes referents a la cultura, la música, el teatre, l'ús de la bicicleta ...
La col·lecció acaba en un últim conte on es celebra a l'escola un dia de festa: «El dia de la família». Un dia molt especial on caben totes les famílies sense distinció de cap tipus. Un dia on hi ha molt que celebrar.

Les autores i escriptores del projecte som dos mestres de Primària: Antònia Cardona Gavilà i Natàlia Ferrús Blasco.

La il·lustradora és Alba Bla que amb la seua senzillesa i sensibilitat ha sabut donar vida a tots els personatges dels contes.


ORGANITZA

COL·LABORA

FOTOS

VIDEOS