52
FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG DE 2017
JARDÍ DE VIVERS
DE 11.00H A 14.00H     DE 17.00H A 21.00H
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG

Conseqüències d’utilitzar la violència per a educar

20 d'abril, 13:00 h
¿Sabes cómo se siente un niño maltratado?
Autor: Pilar Bellés Pitarch i Carlos Sarmiento Lama
Editorial: Lulu
Organitza: Palmaret
Enllaç

Conferència de propostes educatives per a educar sense usar la violència ni la humiliació basada en la novel·la ¿Sabes cómo se siente un niño maltratado?

Participen Pilar Bellés Pitarch i Carlos Sarmiento Lama.

¿Sabes cómo se siente un niño maltratado?
Pilar Bellés Pitarch i Carlos Sarmiento Lama

Esta novela está basada en varios hechos reales. Tanto si son reales como inventadas, lo cierto es que las historias de Jaime no tienen desperdicio, ya sea las que le ocurrieron de niño o las actuales con sus alumnos. A su lado viajarás en la moto del Roble, abrazarás a Encarni, serás amigo del colega Bittor, admirarás al doctor Martínez y lucharás con Inma por sus derechos. Desde luego, Jaime, el protagonista de esta novela, es un personaje que se hace querer. Esperamos que le toméis tanto cariño como le hemos cogido los autores al escribir esta novela.

Pilar Bellés Pitarch (1964) és escriptora i conferenciant castellonenc de Sant Mateu (Castelló) comparteix la seva activitat literària amb la recerca en l’aprenentatge de l’anglès i l’activitat docent. És llicenciada en Filologia Anglesa i professora d’anglès en Infantil i Primària, a més d’una escriptora contemporània i compromesa amb la nostra societat.
Compta amb diversos premis literaris en contes i poesia. Ha estat conferenciant en Assessoria de Llengües de la Comunitat Valenciana i Catalunya, per al Centre de Formació de Professors i per a diferents associacions i, últimament, per tota Espanya.


ORGANITZA

COL·LABORA

FOTOS

VIDEOS