52
FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG DE 2017
JARDÍ DE VIVERS
DE 11.00H A 14.00H     DE 17.00H A 21.00H
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG

Trobada amb Mercè Climent, autora de “La flauta màgica”

28 d'abril
3er cicle Primària
Valencià
La flauta màgica
Autor: Mercè Climent
Editorial: SM
Enllaç web: Click ací

L’activitat consistirà en una trobada de Mercè Climent amb els lectors del llibre La flauta màgica, on els alumnes podran plantejar dubtes al voltant de la història, el procés creatiu o qualsevol altra qüestió relacionada amb el fet d’escriure.

És imprescindible la lectura del llibre.

Activitat patrocinada per SM.

La flauta màgica
Mercè Climent

Amb aquesta adaptació en prosa de La flauta màgica t'endinsaràs en una magnífica novel·la de fantasia, aventures i amor. Mercè Climent et transportarà amb un to líric i musical a un món màgic en el qual lluiten les forces del bé i del mal. L’autora ha recreat una de les òperes més populars de Mozart i una de les més representades de la història de la música.

Mercè Climent va nàixer a la ciutat d’Alcoi l’any 1981. Ha cursat estudis d’Enginyer Agrònom i Filologia.

En 2009 guanyà el Premi de Narrativa Teodor Llorente de la Pobla de Vallbona i el Premi de Narrativa La rosa de paper de La Florida, i en 2010 el Premi Bancaixa-Universitat de València d’Escriptura de Creació en la modalitat de narrativa en valencià. També en 2010 fou guardonada amb el XX Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians (AELC) en la modalitat de Difusió de la Literatura Catalana al País Valencià pel blog Els primers gestos del verd i amb el XVII Premi de Literatura Eròtica la Vall d’Albaida amb la novel·la Somniant amb Aleixa, feta conjuntament amb l’escriptor Francesc Mompó.