52
FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG DE 2017
JARDÍ DE VIVERS
DE 11.00H A 14.00H     DE 17.00H A 21.00H
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG

Trobada amb Manel Joan i Arinyó. “El cas Peníscola”

27 d'abril
Batxillerat
Valencià
El cas Peníscola
Autor: Manel Joan i Arinyó
Editorial: Onada Edicions
Enllaç web: Click ací

Trobada amb l’escriptor Manel Joan i Arinyó, autor de la novel·la d’intriga i detectius El cas Peníscola, Premi Vila de Puçol.

És imprescindible la lectura del llibre.

Activitat patrocinada per Onada Edicions.

El cas Peníscola
Manel Joan i Arinyó

La inspectora dels Mossos d’Esquadra Anna Recasens sabia que el xicot de la seua filla havia quedat orfe de mare quan tenia tres anys. El que no li havia dit ningú és que Roser, la qui hauria estat la seua consogra, havia mort assassinada. Mai no s’ha sabut qui en va ser el culpable.
En un període de la seua vida en què ho està passant molt malament, Anna s’assabenta d’aquest cas no resolt i decideix investigar el crim, ocorregut divuit anys arrere. Haurà de fer el seu treball d’una manera no oficial, ja que els fets van ocórrer fora de la seua jurisdicció, però aquest aspecte no la deté. Amb l’ajuda de personatges tan entranyables com el carter Andreu Mut i el mestre Jaume Coll, la inspectora Recasens descobrirà que, a pesar del caràcter tan dolç i la bellesa de Roser, o precisament a causa d’açò, els sospitosos d’haver-la assassinada en són més d’un. Qui va ser? Un home, una dona, una parella… I per què? Per amor, per gelosia, per motius econòmics, perquè sabia més del compte…?

Manel Joan i Arinyó és un escriptor valencià que va nàixer a Cullera, comarca de Ribera Baixa, l’any 1956. Ha publicat més de trenta llibres entre els que destaquen novel·les policíaques com Han donat solta als assassins (1985) o El cas Torreforta (1999), Les nits perfumades (1998), els relats juvenils de Les màgiques nits de Prada (2008) o llibres infantils com Llopcentilàndia mix (1997). També ha escrit poesia, una gran part de la qual ha estat aplegada en Plany de l’home llop (1999).

Amb El cas Peníscola ha obtingut el Premi de Narrativa Vila de Puçol 2013.