52
FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG DE 2017
JARDÍ DE VIVERS
DE 11.00H A 14.00H     DE 17.00H A 21.00H
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG

Trobada amb l’escriptora Mercè Climent

28 d'abril
3er cicle Primària
Valencià
El misteri del Reis d’Orient
Autor: Mercè Climent
Il-lustrador: Laruzafa
Editorial: Lletra Impresa
Enllaç web: Click ací

Trobada de l’escriptora Mercè Climent, autora del llibre El misteri dels Reis d’Orient, amb els lectors. L’objectiu és que la lectura esdevinga encara més motivadora i que els alumnes puguen resoldre dubtes pel que fa al llibre, el procés de creació, el fet de ser escriptor, etc.

És imprescindible la lectura del llibre.

Activitat patrocinada per Lletra Impresa Edicions.

El misteri del Reis d’Orient
Mercè Climent

Alba, Dani i Lluna faran un viatge interplanetari i coneixeran un lloc «màgic» habitat per éssers fantàstics i meravellosos. Si ets dels que pensen que els Reis d’Orient sempre han sigut tres, que vénen d’algun país remot i que només se’ls pot veure la nit del 5 de gener, et queda molt i molt per descobrir. Aquesta història et farà viure el Nadal més sorprenent que mai hauries imaginat.

Mercè Climent va nàixer a la ciutat d’Alcoi l’any 1981. Ha cursat estudis d’Enginyer Agrònom i Filologia.

En 2009 guanyà el Premi de Narrativa Teodor Llorente de la Pobla de Vallbona i el Premi de Narrativa La rosa de paper de La Florida, i en 2010 el Premi Bancaixa-Universitat de València d’Escriptura de Creació en la modalitat de narrativa en valencià. També en 2010 fou guardonada amb el XX Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians (AELC) en la modalitat de Difusió de la Literatura Catalana al País Valencià pel blog Els primers gestos del verd i amb el XVII Premi de Literatura Eròtica la Vall d’Albaida amb la novel·la Somniant amb Aleixa, feta conjuntament amb l’escriptor Francesc Mompó.