52
FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG DE 2017
JARDÍ DE VIVERS
DE 11.00H A 14.00H     DE 17.00H A 21.00H
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG

Trobada amb l’escriptor Juli Capilla

26 d'abril
2on cicle Primària
Valencià
El tio de la Porra
Autor: Juli Capilla
Il-lustrador: Toni Cabo
Editorial: Lletra Impresa
Enllaç web: Click ací

Trobada de l’escriptor Juli Capilla, autor del llibre El Tio de la Porra, amb els lectors. L’objectiu és que la lectura esdevinga encara més motivadora i que els alumnes puguen resoldre dubtes del llibre, el procés de creació, el fet de ser escriptor, etc.

És recomanable la lectura del llibre.
Activitat patrocinada per Lletra Impresa Edicions.

El tio de la Porra
Juli Capilla

Josep és un mestre molt especial. Amb ell els xiquets mai no s’avorreixen. I és tan graciós i tan bona persona... Edèn i els seus amiguets sempre es deixen dur per les històries fantàstiques del seu mestre. Un dia, Josep arriba a classe amb un projector i revoluciona la xicalla amb tot de pel·lícules i fotografies antigues. De Buster Keaton, Charlot, Harold Lloyd, el Prim i el Gras... Pel·lícules que deixen bocabadats als xiquets i xiquetes. Però, sobretot, es queden al·lucinats quan Josep els fa viure la veritable història sobre l’origen del Tio de la Porra, un personatge de llegenda molt estimat pels infants perquè els trau de l’escola i dels instituts i els anuncia que ja és Festa Major!

Juli Capilla va nàixer a València el 1970, però des de fa un parell de dècades que resideix a la Safor. Es va llicenciar fa un grapat d’anys en Filologia Catalana a València, la qual cosa li ha permés fer de periodista, corrector, editor i traductor. Ara mateix es guanya les garrofes de profe i, paral·lelament, coordina la revista literària L’Aiguadolç i es dedica a la feina editorial i a l’escriptura creativa.

Ha escrit narrativa, poesia i llibres periodístics i de divulgació. L’han traduït a dues llengües poderosíssimes: l’anglés i el castellà. I, en l’àmbit de la literatura juvenil i infantil, té publicades les novel·les Tabarca. Aventura per la Mediterrània, Un tren de llegenda: el Xitxarra, Dinosaures a les Illes Columbretes i l’antologia de Vicent Andrés Estellés La vida contada a un nen del veïnat.