52
FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG DE 2017
JARDÍ DE VIVERS
DE 11.00H A 14.00H     DE 17.00H A 21.00H
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG

Trobada amb l’escriptor Enric Lluch

26 d'abril
1er cicle Secundària
Valencià
Després del silenci
Autor: Enric Lluch
Editorial: Onada Edicions
Enllaç web: Click ací

Trobada amb l’escriptor Enric Lluch, autor de la novel·la Després del silenci.

És recomanable la lectura del llibre.

Activitat patrocinada per Onada Edicions.

Després del silenci
Enric Lluch

Joan Queralt tracta de trobar resposta a un conjunt de preguntes que no ha pogut contestar des que tenia catorze anys. Qui era en realitat la mare? Per què el pare fugí de casa? Per què l’avi Mateu Font mai no pogué acceptar la presència del seu progenitor? Quins secrets envoltaren durant tant de temps la família?

Joan Queralt descobrirà que alguns dels interrogants s’enfonsen en els anys immediatament anteriors a la Guerra Civil, en uns moments crítics de la història. Però, encara li queden moltes altres preguntes que s’aniran desvelant al llarg d’una narració plena de sorpreses fins a arribar a l’origen del mateix protagonista.

Enric Lluch és llicenciat en Història per la Universitat de València. Ha publicat més de setanta llibres, alguns traduïts a l’anglés, a totes les llengües de l’Estat i transcrits al sistema Braille. Sovint, les seues obres barregen els elements històrics amb la ficció, com és el cas d’El llibre dels desheretats, Si la gran deessa ho vol, Temps de conquesta, El servidor de l’alquimista o Després del silenci, premi de narrativa Ciutat de Sagunt 2010.