52
FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG DE 2017
JARDÍ DE VIVERS
DE 11.00H A 14.00H     DE 17.00H A 21.00H
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG

La teua àvia és una crack de les mates

25 d'abril
2on i 3er cicle Primària
Valencià
La teua àvia és una crack de les mates
Autor: Joan Olivares
Editorial: Edicions Bromera
Enllaç web: Click ací

Taller de matemàtiques amb La teua àvia és una crack de les mates.

Les matemàtiques no havien sigut mai tan divertides! Amb Joan Olivares i els protagonistes del llibre La teua àvia és una crack de les mates, descobrirem que les matemàtiques són molt més que un grapat de números i operacions.

És imprescindible la lectura del llibre.

Activitat patrocinada per Edicions Bromera.

La teua àvia és una crack de les mates
Joan Olivares

A Valeri no li agraden les matemàtiques. Sempre remuga quan la seua àvia Balbina li demana que li explique què ha aprés a l’escola. Però quan coneix Elvira, ho veu tot d’una altra manera. Mentre l’àvia els prepara rosques fregides amb llet i canella i bunyols de carabassa per a berenar, escolten atents les seues històries de nombres, divisions, fraccions i percentatges. És aleshores quan Valeri comprén quina és la màgia de les matemàtiques.

Joan Olivares és llicenciat en física teòrica i treballa de professor de matemàtiques a l’IES Josep Segrelles d’Albaida. Ha publicat les novel·les Dies de Verema (Bromera, 1998), V Premi de Literatura Eròtica la Vall d’Albaida; Vespres de sang (Bromera, 2000), XI Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira; L’estrep, Premi Andròmina de Narrativa dels Premis Octubre 2005, i Pana negra, Premi Ciutat de València (Bromera, 2007). També ha escrit Rellotges i calendaris solars a la Vall d’Albaida, El Regne d’Albaríssia, El llenyater del Benicadell i El sostre de palla, i ha publicat articles sobre gnomònica, matemàtiques i etnografia en revistes especialitzades. És autor de nombrosos rellotges solars ubicats en parcs i jardins de diferents pobles i ciutats del país