52
FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG DE 2017
JARDÍ DE VIVERS
DE 11.00H A 14.00H     DE 17.00H A 21.00H
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG

Jocs amb diccionaris

25 d'abril
1er cicle Secundària
Valencià
El cas de les paraules inaudites
Autor: Vicent Palatsí
Editorial: Onada Edicions
Enllaç web: Click ací

A partir de la lectura del llibre El cas de les paraules inaudites, es realitzaran 10 jocs o activitats relacionades amb el lèxic i l’ús del diccionari.

Els assistents han de dur paper i bolígraf i si és possible un diccionari.

A càrrec de Vicent Palatsí.

És recomanable la lectura del llibre.

Activitat patrocinada per Onada Edicions.

El cas de les paraules inaudites
Vicent Palatsí

Has buscat mai en un diccionari la paraula diccionari? Segurament no, perquè ja en coneixes la definició. Saps que aquests llibres poden contindre més de 90.000 entrades, algunes de les quals prou estranyes? Ara, per a entendre bé els relats que et proposem en necessitaràs un, en paper o en format virtual, a fi de desxifrar els vocables inaudits que hi trobaràs en el cas de les cartes intergalàctiques perdudes al ciberespai. O en aquell altre, increïble, d’un jove amb pell d’ofidi. O en el conte del grup de música Qüè, que haurà de canviar de nom si admet una nova integrant. T’imagines el motiu? O en el formidable cas de la xiqueta mirmecòfaga… Tu menjaries formigues?

Vicent Palatsí va estudiar Magisteri en l’Escola Normal de Castelló i uns anys més tard va fer la carrera de Filologia Catalana en la Universitat de València. Va treballar durant 12 anys en diverses escoles d’educació primària i des de l’any 1995 en instituts de secundària on imparteix l’assignatura de Valencià, Llengua i Literatura. L’escriptura ocupa una part important del seu temps de lleure. A part de les publicacions literàries, ha col·laborat com a articulista en el Periòdic Levante de Castelló i en la revista Saó i des de fa anys forma part del jurat dels Premi Tombatossals de literatura infantil il·lustrada de l’Ajuntament de Castelló.