52
FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG DE 2017
JARDÍ DE VIVERS
DE 11.00H A 14.00H     DE 17.00H A 21.00H
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG

Algú ha vist el senyor Larsen?

27 d'abril
Infantil i primària
Castellà i Valencià
Algú ha vist el senyor Larsen?
Autor: Aitana Carrasco

Saps què és un animalhome? I un animajecte? Saps qui és el senyor Larsen? L’has vist alguna vegada? Series capaç d’imaginar-te’l?
A aquest taller coneixerem la tenda d’animalhomes del senyor Larsen. Aprendrem el que és un bestiari i entrarem a la peculiar tenda del misteriós senyor Larsen, observarem alguns dels seus animalhomes i animajectes i després inventarem nous espècimens per a la seua col·lecció.
Després serem entre tots i totes un sol il·lustrador: l’Aitana en serà les mans i els demés en serem el cervell. Li donarem idees i ella farà un gran dibuix (directament a retolador i sense esborrar!) del senyor Larsen, tal i com ens imaginem que aquest puga ser… Tindrà ales de periquito i mans de forqueta? Boca d’ós formiguer i orelles de trompeta? Braços d’aspiradora i ulls de carranc? O nas de mosquit i panxa de televisió?

Taller de creació d’animalhomes i animajectes a càrrec d’Aitana Carrasco.

Algú ha vist el senyor Larsen?
Aitana Carrasco

Saps què és un animalhome? I un animajecte? Saps qui és el Senyor Larsen? L’has vist
alguna vegada? Series capaç d’imaginar-te’l? A aquest taller aprendrem el que és un bestiari i entrarem a la peculiar tenda del misteriós senyor Larsen, observarem alguns dels seus animalhomes i animajectes i després inventarem nous espècimens per a la seua col·lecció.

Aitana Carrasco Inglés (València, 1978) és escriptora i il·lustradora. Compta amb més d’una vintena de llibres publicats i compagina el seu treball com autora de LIJ amb la docència tant per a xiquets com per a adults, impartint cursos, trobades, seminaris, conferències i tallers.