53
FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA
DEL 26 D'ABRIL
AL 6 DE MAIG DE 2018
JARDÍ DE VIVERS
DEL 26 D'ABRIL
AL 6 DE MAIG DE 2018

Es fa pública la programació escolar de la 53 Fira del Llibre de València

17-01-2018

Ja està disponible al web de la Fira, l’oferta escolar per als centres educatius. Més de 80 activitats gratuïtes, concertades amb els centres educatius, per a públic escolar des d’Infantil fins a Batxillerat. Es tracta d’activitats de diverses temàtiques: trobades amb autors, contacontes, tallers i espectacles dirigits a l’alumnat, que es desenvoluparan els dies 26, 27 i 30 d’abril i 2, 3 i 4 de maig.

Activitats d’animació i foment de la lectura que podeu consultar a l’apartat «Per a escoles» i realitzar la inscripció a les activitats emplenant aquest formulari.

 

COL·LABORA

FOTOS

VIDEOS