52
FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG DE 2017
JARDÍ DE VIVERS
DE 11.00H A 14.00H     DE 17.00H A 21.00H
DEL 20 D'ABRIL
A L'1 DE MAIG

Blasco Ibáñez porta la Fira al Mercat Central

21-04-2017

La 52 Fira del Llibre de València s’ha traslladat aquest matí al Mercat Central, on la companyia Rebombori Cultural ha realitzat un avanç de la visita teatralitzada “Ruta Blasco Ibáñez” que el dilluns 24 d’abril recorrerà el recinte de la Fira, en els Jardins de Vivers, a partir de les 11:30, amb motiu de l’Any Blasco Ibáñez. El personatge caracteritzat com l’autor valencià ha recorregut diverses parades del mercat i ha parlat amb venedors i clients sobre les seues obres i els seus viatges.

Paral·lelament, en el recinte de la Fira, desenes de menuts han gaudit del contaconte Una historia con receta, a càrrec de Raquel López Cascales. A més, han pogut assistir al taller d’il·lustració infantil Animant els clàssics, que ha dirigit el professional del dibuix Iván Alfaro.

ORGANITZA

COL·LABORA

FOTOS

VIDEOS